Post by emwitsithorow on Mar 8, 2022 21:01:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Cultures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Cultures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує необмежену витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Cultures 2022 version ▞▞▞
Гра була б дуже цікавою, якби не змушувала вас витрачати на неї гроші. Я дійшов до того моменту, коли у мене на базі немає місця для будівництва кавалерійських стайень. Але це нормально, тому що ви можете виграти більше місця, перемігши ворога. Просто для цього треба мати кінноту. Існуючі будівлі не можна видалити. Так, ви завжди можете придбати більше місця за допомогою кредитної картки. Я радий, що вони розкрили себе так рано в грі. Мені довелося додати 3-ю зірку, тому що ви можете продавати будівлі
Хороша гра. Розслаблений, невеликий тиск. Оцінка 4 зірки, тому що завжди є місце для вдосконалення!!!
Мені хотілося сподобатися ця гра. Але це не гра. У кращому випадку це керована діяльність. Відкрийте програму, зберіть ресурси, запустіть процес для отримання додаткових ресурсів, можливо, створіть або оновіть щось, якщо гра каже, що я можу, закрийте додаток. Для такої візуально привабливої гри я хочу витрачати на неї більше 30 секунд за раз.
Загалом гра хороша, враховуючи сучасні ігри P2W, але воювати з ворогом, коли вони мають потужність 40-50%, неможливо, і хоча вони також мають дві хвилі. Також, будь ласка, укажіть банки, де ми можемо взяти позику або отримати відсотки.
Починався як хороша гра, але швидко на все чекати стало довго і нудно. Ви повинні витратити реальні гроші, як тільки ви досягнете певного рівня або чекати кілька днів, щоб зробити наступну подію, занадто багато інших ігор, подібних до цієї
Rise of Cultures સ્ટ્રેટેજી kinb
Грав 3 дні, потім вийшов. Немає місця для творчості, темп гри повільний, немає різноманітності чи можливостей. Купівля дорогоцінного каменю є обов’язковою в певний момент. Хороша графіка, але такий нудний ігровий процес, очікував більшого, але дуже розчаровує.
Rise of Cultures ยุทธศาสตร์ gxz
Нарешті, SIM-гра, яка не змушує нас битися з іншими. Поки що (зараз у бронзовому столітті) єдина боротьба ведеться проти ворогів NPC, щоб розширити територію та продовжити просування крізь епохи.Я ціную можливість отримувати дослідження, дорогоцінні камені та креслення, допомагаючи іншим, а також розслідування інциденту на карті. :-) Справді приємно грати, і немає проблем із помилками чи зчепленням. Дякую, InnoGames.
Весело і не постійно. Це гарна розслаблююча гра 😁👍🏻
Чудова гра для створення бази/управління RSS. Поки що не досконалий (економічний баланс і брак місця для основних будівель), але розробники активні та дуже корисні, якщо у вас є проблема, це дуже приємно бачити. Я покладаю великі надії на майбутнє цієї гри, виходячи з моєї взаємодії з ними. Безумовно, варто завантажити, якщо ви шукаєте гру, яка має довговічність.
Гра зроблена красиво, але в буквальному сенсі нічого робити. Схоже, гра «не закінчена». Жодних побічних квестів із гідними нагородами, жодного світового чату, жодних «побічних речей», нічого не потрібно робити в альянсі. Просто побудуйте щось за 1 хвилину, а потім дуже-дуже довго чекайте, і все. Будь ласка, зробіть його більш інтерактивним ✌
Це хороша гра, я просто хочу дати кілька порад розробнику. Було б чудово, якщо б ви зробили можливість зберегти кілька будівель, наприклад, як Clash of Clans. Тому що щоразу, коли я хочу поекспериментувати зі своєю будівлею або спробувати переставити їх, я боюся, що забуду свою останню форму, якщо захочу переставити їх назад. Дякую
Це нормально. Зараз я перебуваю в такій точці, коли не можу оновити технологію, якщо не торгую товарами, оскільки необхідний матеріал (мармурові головки) відкривається набагато пізніше в дереві технологій. Мабуть, закінчив грати. Дав 2 тижні okish time kill.
Не ще одна оплата за перемогу в грі. Хороша ігрова механіка, але потрібно більше доповнень, щоб отримати 5 зірок. Не так просто знайти альянс (потрібна розширена опція пошуку) і більше Pvp доповнень, як-от останнє оновлення TH. Якнайшвидше робіть більше оновлень у грі, інакше ви можете втратити своїх гравців. Вже багато хто здається. Поки що справді хороша робота!
Протягом багатьох років я грав у багато таких мобільних ігор, потратив на них багато годин, щоб просто набриднути. Але ця гра має величезний потенціал. Я поставив йому 3 зірки не тому, що він поганий, а тому, що він виглядає незавершеним. Візуальні зображення чудові, їх легко підібрати та відтворити, і це не все, щоб витратити. З іншого боку, альянси – це в основному порожня оболонка, немає Pvp, і це постійно змушує вас хотіти більше. Сподіваємося, що майбутні оновлення подолають бар’єри.
Вони виправили це, тепер ви можете відвідувати інших гравців!
Rise of Cultures Strategi wdok
Гра супер. Як вам ідею, щоб на кожному етапі розвитку цивілізації можна було вибрати певну державу, наприклад, після Франків середнього і там або Франції, Англії, Німеччини, Японії, Китаю чи Вікінгі?
Ця гра чудова, але сервери ДУЖЕ не працюють....
Гра здається приємною, але після першого бою я не можу натиснути кнопку «Придбати». Я просто отримую Не зараз, шефе! повідомлення. Сподіваюся, ви скоро виправите помилку,
Весела вбивця часу, якщо у вас є терпіння. Спокійно і спокійно. Грайте у власному темпі. Приєднуйтесь до альянсу та познайомтеся з крутими людьми. Мені подобається, що він розслаблений. Я з нетерпінням чекаю, наскільки добре розвиватиметься ця гра.
Rise of Cultures रणनीति yifk
Rise of Cultures Παιχνίδια στρατηγικής pzr
Функції преміум-класу надто дорогі. Додатковий коментар: так, це безкоштовно, але цінова модель смішно платити 100 євро, щоб випередити 1 день у грі. Зовсім безглуздо.
Багато помилок, моя гра застрягла, у пошуках скарбів, щоразу, коли я використовую дорогоцінний камінь, щоб продовжити або зробити ще один хід, спливає перезавантаження та підтримка, завжди показуються, тепер не кажіть мені, що мої ресурси та дорогоцінні камені, які я використовую, підуть нанівець ,..Цю гру зламано легко видалити, вона настільки затримується, і вони також додали сніг, що робить гру ще гіршою..ви просто витратите свій час і зусилля, не турбуйтеся
Гра, в якій ви ніколи нікуди не потрапите, тому що у вас завжди буде все, що вам потрібно. Потрібно будувати? Вам не вистачить місця. Потрібні працівники? Таких теж не буде. Потрібні матеріали? Навіть не думай про це. Вам потрібно провести тисячу битв, щоб отримати більше землі? Зробіть так, щоб гравець спочатку програв купу битв, а потім нагородьте його невеликою шматочком землі. Гра, яка не тільки повзає з швидкістю равлика, але й нічого не винагородить. З плином часу це стає все повільніше і неможливішим.
Чудова і мила графіка. Але абсолютно нудний ігровий процес, є принаймні 20 інших ігор з точною концепцією і 10, які роблять те ж саме, але краще. Речі, які не мають сенсу: «інциденти», звідки, чорт візьми, ті скриньки зі скарбами? Яка ідея? Зовсім не вписується в концепцію. "розширення" там ви розвідуєте вадт райони, б'єтеся в тісних, обмежених полях, а потім отримуєте, задихаючись... "ділянка у вашому місті"?? Серйозно? Крім того, товари в магазині дуже завищені.
ЧУДОВА ГРА!!! ЗАКРИМАЛЬНИЙ!!! Єдине, що можна змінити, можливо, додати дослідницький центр? Це було б круто, як оновлюваний спосіб отримати дослідження. Спасибі.
Грати платно. Гра, яка впевнена у придатності своєї гри, робить покупки в додатку те, що ви вирішуєте використовувати для швидшого просування чи що завгодно. Ця гра вимагає від вас купувати предмети з самого початку. Не турбуйтеся, це не так цікаво.
Я дуже любив гру, але сьогодні щось трапилося, і тепер інтерфейс не дозволяє мені взаємодіяти з нею. Схоже, проблема з квестовими рядками Геркулеса, оскільки все меню перестає реагувати, коли я відкриваю меню квестів.
Подобається ця гра, але битви в деяких квестах піратських подій занадто незбалансовані до такої міри, що їх неможливо завершити, не витрачаючи дорогоцінних каменів. Не варто змушувати витрачати дорогоцінні камені, щоб завершити квест події! Речі квестів подій уже було досить важко отримати у відведений час. Я рідко підходжу до завершення першої половини події до моменту її закриття, і я граю часто кожен день
Якщо ви помилитеся, закінчивши землю, перш ніж модернізувати будівлі, пов’язані з військами, то ви не зможете рухатися вперед, не купивши більше землі з дорогоцінними каменями. Ви навіть не можете видалити будівлі. Безглуздий спосіб дозволити людям застрягти в грі.
Тепер я отримав до 2 зірок за відповідь. Ви можете сказати, що вам не потрібно платити за gems, щоб грати, але якщо ви цього не зробили, гра дуже повільна. Не знаю, як люди дають відгуки про 5 зірок. Як було зазначено раніше, дуже мало інформація про події та те, що вам потрібно зробити, а для початківців навіть базові пакети погані в порівнянні з усіма іншими іграми. Факт: якщо ви хочете битися, вам доведеться чекати війська або використовувати дорогоцінні камені, щоб прискорити, інакше вам дуже мало робити в грі. Без PVP
Це чудова гра, але єдине, що мене відлякує, це час виробництва їжі. Це було б набагато краще, якби ви отримали більше від виробництва і за менший час. Це просто кайф, очікування на невелику кількість їжі вічно. Будь ласка, врахуйте вищезазначене.
Сервер завжди недоступний і не вдається ввійти
My Goat Manager - Farming app Продуктивність ogl
2-й огляд (-1 зірка). Ця гра не дозволить вам грати в минуле бронзового віку, не заплативши грошей. Виплата грошей має бути вибором гравця, а не грою. Вирішення цієї проблеми може призвести до набагато кращої гри та перегляду. Ця гра багатообіцяюча, але оплата за гру вбиває її.