Post by emwitsithorow on Mar 8, 2022 21:08:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tapas – Comics and Novels ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tapas – Comics and Novels IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс за грешке кодова ▞▞▞
▞▞▞ Tapas – Comics and Novels 2022 version ▞▞▞
Било би лепо да је успело. Морао сам више пута да деинсталирам и поново инсталирам и моје место у стриповима није сачувано. Али већину времена ствари се једноставно не учитавају. Некада је то била одлична апликација.
Плашим се да ћу морати да скочим на најновију траку. Апликација је у реду, иако је грешка, али најновије ажурирање је довело до тога да се чак и не отвара.
Заиста сам уживао у овој апликацији до најновијег ажурирања, а онда се моји стрипови на које сам претплаћени уопште нису учитавали. Онда када сам поново покренуо свој уређај, почетни екран апликације такође није успео. Тужан сам и разочаран што се то догодило, надам се да ће се то врло брзо решити без губљења откључаних епизода.
Почетни утисак: направите подешавање за квалитет слике, како би учитавање било брже чак и у лошем стању интернета ако је на мрежи. УИКС је исти са кинеском апликацијом Веб Новел, али мислим да је ваш садржај бољи од атм.
Мој једини проблем је када постоји распродаја било које врсте мастила, не видим ниједан оглас или када проверим продавницу мастила, нема продајне цене мастила. Управо сам данас видео оглас за Валентина, два дана распродаје мастила и проверио сам продавницу мастила 15. фебруара и није било распродаје.
Апликација је одлична, али не могу да узимам анкете дуже време. А када будем могао, бићу у њему 15 минута и примићу само минималну количину мастила, или ћу бити искључен. А ако то поменете, даће вам само 10 мастила, а понекад нам кажу да ћемо добити 1000 за анкету. Наставићу да користим апликацију и свиђа ми се како добијамо бесплатно мастило сваког понедељка и бесплатне епизоде сваког викенда. Желео бих да добијем више мастила, и да могу да га сачувам, и да имам епизоде за приче које читам.
Тако да користим тапас на дневној бази па бих желео да му дам 5 звездица, али са недавним ажурирањем моја апликација се не отвара (али сам сигуран да ће то ускоро бити поправљено) такође зашто је мастило тако тешко за добијте сада као да су анкете о заради постале теже изводљиве
Приче и све о томе су сјајне. Мој проблем је био што нисам могао да видим своје недавно ажуриране приче што отежава одржавање корака и подршку уметницима читајући њихове ствари. Овако је било кроз најмање 2 ажурирања за апликацију и постаје заиста заморно
Поново добијам покварене огласе. Ово је ужасно. @акционари: Ништа не добијате ако покушам да кликнем на к, а то ме и даље доводи до садржаја.
Tapas – Comics and Novels Комікси gvsr
Свиђају ми се приче и садржај у овој апликацији, али сваки пут када се ажурира, апликација се руши. Не могу да га користим већ недељу дана. Одмах се руши, у овом тренутку је смешно. Молимо пронађите неку врсту решења како бисте спречили да се то догоди, иначе ћете почети да губите читаоце.
Свиђају ми се стрипови овде, али апликација је тако лоша. Обично морам да затворим и поново отворим апликацију да учитам други стрип, а сада се једноставно не отвара. За оно што потрошим на ову апликацију, волео бих да заиста функционише.
Заиста ценим и обожавам апликацију. Изузетно згодно и заиста пријатно за читање. Али апликација није могла да се отвори или уопште не функционише од 13. децембра 2021. Сваки пут када кликнем да отворим апликацију, увек каже „Нажалост, апликација је престала да ради“. Нисам могао да прочитам ниједну књигу коју сам раније преузео, да откључам епизоде, да разбијем колачиће и све. Молим вас, пронађите решење и поправите апликацију!
Волим стрипове, имају невероватне приче и уметност. Једини недостатак је што се апликација понекад не учитава, а понекад не показује да су стрипови покренути. Понекад деинсталирам и поново инсталирам само да би прорадио.
Обожавам ову апликацију, али последње ажурирање је учинило тако да не могу ни да учитам.
Ажурирање моје оцене са 1 на 2 јер сада барем могу да отворим апликацију.... Одељак Ажурирано у библиотеци више не ради што значи да морам активно да тражим ажурирања мојих претплаћених стрипова. То плус „сачекајте да прочитате“ које заправо не откључава епизоде тера ме да пробам другу апликацију
Волим да користим апликацију. Свиђа ми се што је недавно ажурирање запамтило где сам се налазио на страници, али промотивни прозори у апликацији више немају „не приказуј поново“. Покушај да погодим Кс обично промаши, па сам преусмерен. искачући прозори се такође повремено појављују када читам, тако да постаје веома инвазивно. губитак звезда због овога
Веома добре приче, али вам је потребно мастило да бисте их прочитали
Последње 2 ажурирања учиниле су апликацију неупотребљивом – као да се неће ни отворити и одмах се руши. Надам се да ће се то на крају поправити...
Да ли још неко поново доживљава пад? Мој телефон стално говори да апликација има грешку и зато се не отвара.
Стара верзија овога била је много боља од ове нове. Управо сада, морате да кликнете или освежите поглавље(а) много пута пре него што видите цео панел. Док је стара верзија само требала да кликнете на поглавље(а) једном и цео панели ће се одмах појавити. Надам се да ћете то поправити или ћу можда једноставно деинсталирати ову апликацију. Искрено, ово је била најбоља апликација коју сам икада раније имао, чак сам је препоручио људима, али не сада.
Свиђа ми се апликација, али не могу да је користим, руши се сваки пут када је отворим!
Чини се да је ажурирање 2/14 поново поправило апликацију, након скоро 3 недеље чекања на исправку рушења. Пропуштено је најмање 2000 бесплатних мастила због пропуштених догађаја из пријемног сандучета апликације и недељног бесплатног мастила за 2 недеље, на срећу није било ниједно које је истекло као другима. Надам се да ће бити надокнаде за оне који су били закључани, посебно за оне којима је мастило истекло.
Много волим овај тапас, користио сам га отприлике у време када је почео. Познаје стрипове са карактеристикама које сада имате могућност да платите за читање, али постоје начини да добијете бесплатно мастило, што је одлично, али понекад је потребно неко време да добијете потребну количину за откључавање одређених стрипова.
Tapas – Comics and Novels Benzi desenate iij
Изузетно добро направљена апликација и једноставна за коришћење, само бих волео да је мало јефтиније, на пример месечно чланство и да можете читати колико год желите уместо да стално купујете мастило. Осим тога, волим, висок квалитет и добар избор.
Толико волим да користим апликацију! Веома је лак и једноставан за коришћење и веома згодан. Постоји само једна грешка (мислим?) на коју наилазим и то у мојој 'Недавној' библиотеци, када уклоним серију са листе, она се враћа на листу када поново отворим апликацију. И, упркос томе што имате јаку ВиФи везу, траје предуго или се понекад садржај уопште не учитава. Надам се да ћеш то поправити.
Сваки пут када Тапас има 2к Инк догађај, не добијам своје мастило/кованице од Тапаса. Игре које играм ће рећи да сам награђен, али историја трансакција то не показује. Јавио сам се путем е-поште, али нисам ништа чуо. Првих неколико пута када се то десило пустио сам да клизи, али сада сам завршио. Више није пријатно.
Tapas – Comics and Novels Benzi desenate iij
Ја сам као апликација и искрено, дајем две звездице само зато што не можете да користите код за позив на старом или пријављеном налогу, зовите ме детињасто. Није ме брига, дајем јој две звездице из тог једног разлога, али одлична апликација 9 од 10 препоручујем
Апсолутно невероватно ⌒ шта се десило са слатком маскотом мастила? Ваххх, било је тако слатко, а ипак је промењено у овом новом ажурирању. Јако тужно.
Апликација је била одлична месецима и сада не успева да учита неке стрипове, а онда се уопште не учитава
Заиста уживам да проводим своје слободно време читајући приче, али ваша апликација се често квари, па поправите то.
Tapas – Comics and Novels Комікси gvsr
Непрекидни проблеми са учитавањем стрипова за читање од последњег ажурирања.
बैडमिंटन लीग खेलकूद spn
Обожавам ову апликацију, једна је од мојих омиљених, али пошто сам преузео ново ажурирање, неће се ни отворити и стално се руши. Једва чекам да се то поправи да бих могао да пратим приче које волим.
Слажем се око система мастила са оним што други говоре. Идите код покровитеља аутора и уштедите себи екстремне количине новца и боље подржите аутора.
Ажурирано и сада не могу да га користим. Сваки пут када покушам да отворим апликацију она се руши. Нуди ми да обришем кеш, али ни то не функционише 😕
Ово ажурирање се стално руши сваки пут када отворим ову апликацију. Може ли се овај проблем ускоро решити? Не бих желео да престанем да будем корисник.
То је добра апликација. Волим приче! Међутим, добро функционише само ако плаћате мастило. Ако не платите мастило, морате да скочите кроз много обруча само да бисте добили малу количину. Понекад ми се апликација чак и не отвори, што такође може бити проблем. Изгубио сам и мастило јер је заборавио моје место у причи. Али осим тога, није лоше, само је потребно полирање.
Свако ко се мучи да отвори апликацију, покушајте да деинсталирате и затим поново инсталирате. То ми је успело и поново сам могао да отворим апликацију. Свиђају ми се приче које имају у њему, неке изазивају зависност. Иако бих волео да имају више продаје било мастила или поглавља за приче које читам. Као можда аутоматизовани систем који се активира ако сте пуно читали и скоро сте ван?
Чак и након најновије „исправке грешака“, апликација се и даље не може отворити. Одмах се руши. Веома фрустрирајуће!
АЖУРИРАНА: Тапас је невероватна апликација за стрипове, која има УЖАСНУ корисничку подршку. Моје награде једва да ми се шаљу... страница за подршку и веза за подршку је прекинута у апликацији.. после више е-порука у последњих 6 недеља још увек нисам добио одговор у вези са помоћи, само аутоматски одговор који сам ће бити контактирани. Ово се десило у више наврата. Одустао бих од апликације осим што су стрипови тако добри.. Мислим да ћу почети да испробавам различите стрип апликације да у потпуности заменим Тапас
Обично волим ову апликацију и никада немам проблема са њом, али пошто је ажурирана 28.1.22., стално се руши и сада не могу ни да је отворим! Молимо поправите!