Post by emwitsithorow on Mar 8, 2022 21:20:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Persian Nights 2: The Moonlight Veil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Persian Nights 2: The Moonlight Veil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше балів ▞▞▞
▞▞▞ Persian Nights 2: The Moonlight Veil 2022 version ▞▞▞
Насолоджуючись цією грою. Деякі області були легкими, тому довелося використовувати складну підказку. Має цікаву інформацію про історію Єгипту.
Завжди люблю AM ігри. Розважальний, чудовий сюжет, геніальні головоломки. Люблю маленьких хлопців з льоду та вогню.
Чудова графіка і дійсно цікаві / оригінальні головоломки.
Ця серія дуже класна! Друга гра навіть цікава за дуже))
Це було добре. Просто складний і досить легкий, щоб кинути виклик мені та моїм дітям. Це було весело.
Крута гра
Persian Nights 2: The .... Оцініть цю програму
Це лише «попередній перегляд» повної гри. Не безкоштовна гра.
Чудова гра сподобалася
Осм
Поки що блискучий один із найкращих заслуговує на 5 зірок
Persian Nights 2: The Moonlight Veil Seiklusmängud ohj
Мені це подобається. Милі ситуації та чудові деталі.
Весело
Це було нормально лише за 2 гри, щоб побачити, чи дійсно його варто купувати
Дуже сподобався цей. Сподіваюся, вони зроблять більше
Чудова гра, молодець
Я дуже люблю цю гру! Графіка дивовижна! Так багато деталей. Чудова історія та гра. Я зняв одну зірку, тому що, коли я запускаю гру, вона повертається до більш ранньої точки, ніж я зупинився під час попередньої сесії.
Яке ВЕЛИКЕ РОЗЧАРВАННЯ ЗА 7 доларів!!!! Гра не мала сенсу! Доводилося постійно використовувати HINTS після невдалої спроби клацання загону, щоб зрозуміти, що робити!!! НЕМАЄ СТРАТЕГІЇ!!! Графіка була низькою, тому довелося використовувати HINTS! Зазвичай я не можу дочекатися, щоб переграти гру, АЛЕ я не міг дочекатися, коли ця гра закінчиться! НЕ буде грати вдруге. Ціна Artifex зросла, а якість впала! тьфу...
Це чудово. Але було б краще, якби повний епізод будь-якої окремої гри розблоковано. Тому що в моїй країні немає системи оплати (рідко є).
Гарна гра, але міні-ігри занадто прості, а сучасні діалоги здаються дивними
Дуже захоплююча гра люблю різні місця
Я ВПРАВ. Попрацюйте у 2-й главі в кімнаті зі звіром, квадрат, який відкривається, де потрібно зв’язати мотузку і шинку разом, відкривається порожнім.Якщо я не зможу змусити гру працювати належним чином, мені знадобиться відшкодування. Тому я перезапустив гру з новим іменем, і частина гри, яка була порожньою, тоді не була порожньою, тому я кажу, що робота була веселою, а після гри була шлях до короткого . Але мені нарешті сподобалося пограти в іншу гру, яка представляє схід, далекий Схід, таких ігор не так багато.
Apprendre le français Educație hjsm
Це дуже хороша гра
Дуже добре!!!
Все ще насолоджуйтеся цим
Цікавий сюжет і хороший геймплей. Мені також сподобався бонусний розділ. Це дуже мальовнича гра.
Поки що добре
Видатна сюжетна лінія, графіка, головоломки, фонова музика та озвучка. Вибив його з парку.
Насолоджувався цією прекрасною грою. Хороша довжина, цікавий сюжет, гарні головоломки, не дуже багато ігор із прихованими предметами.
Сюжет був заплутаним, а прогрес не був інтуїтивним чи захоплюючим. Головоломок було небагато. Але мистецтво було красивим
РІЯЧУДАРИ
HEROINE_RIYACHOUDHARY_2021
Це було чудово! Чудова сюжетна лінія! Складні головоломки та ігри!
Якось важко
Хороший геймплей та історія....
👍😍
Фантастична гра дійсно захоплююча
Справді весела гра. Гарний колір.
Поки що непогано тільки починалося.
Не впевнений щодо цього, дав хороший огляд, але не впевнений, здається, що працює повільно
Гра подобається, але вона збіє! Одразу після того, як я заплатив за повну версію. Графіка чудова, але я хочу грати, а не...
чудова гра
Це було оооооо! Я шкодую, що заплатив за повну версію. Сам початок був хорошим, динамічним, і я думав, що мені сподобається решта гри. Сюжет заплутався, я в якийсь момент перестав його читати. Головоломки були занадто простими, або вони були безглуздими та довгими.
Дуже хороша гра
Чудова гра, чудово грати 🥰
Persian Nights 2: The Moonlight Veil Aventură zwoy
Чудово, мені дуже сподобалось
Чудова історія та бонусний розділ!
Ще одна чудова гра, я ніколи не був розчарований тим, наскільки гарні ігри, обов'язково грайте в неї, усі ці ігри були такими хорошими